Ecuador og Galapagos Rundrejse

 
27-10-2009
Sydamerika

Vi starter efter morgenmaden med en våd landgang ved Gardner Bay som er en stor flot kridhvid strand, hvor der er en kæmpe stor søløvekoloni. Efter landgangen får vi lov til at gå rundt på egen hånd langs stranden.

Det giver nogle fantastiske oplevelser, på et tidspunkt står jeg alene på stranden fuldstændig omgivet af Mogindbirds som farer rundt og spiller op til hinanden og farer rundt om mig og hen over mine sandaler.

Længere nede af stranden var der en del klipper i vandkanten hvor havleguanerne sad og spiste alger, hvilket endnu en gang gav anledning til at der blev taget et læs af billeder.

Dagens anden landgang var tør, men vi skulle ind i gennem brændingen for at nå kajen, vi sad i den lille moterbåd og kæmpede os igennem flere meter høje bølger. Der var kun Daniel og bådsmanden som troede på at vi klarede det, alle vi andre var 100% sikre på at vi ville kæntre, men heldigvis havde de andre ret og vi kom tørskoede i land, pyha det var næsten lidt for spændende.

Espanola er en fantastisk ø med et helt utroligt rigt dyreliv. Aldrig har jeg set så mange dyr samlet på et sted, lige fra at vi gik i land til at vi sejlede tilbage igen stod kameraet ikke stille i et helt minut af gangen, og det blev til mere end 250 billeder på de ca. 3 timer vi var der.

Bedømmelse: 8.67 af 10


 
 
Find information om: rejse beskrivelse ferieguide rejser Skiferie ferie rejseguide
(Hovedkategori: Rejsebeskrivelser)